Världen håller andan – och väntar

pottebodynamite
Av allt att döma tycks det vara på väg att hända ännu en gång. Världen skakas återigen av rykten och runt om på klotet höjs förväntningarna till höjder som skulle skakat andra rockband – men som för Regenterna av Rygatan bara är ännu en dag i verkligheten.
Vad talar vi om?
Vi talar om rockens reciprokatörer, kungarna av gung, prinsarna av sving, den mäktiga kvintetten från Ryyets höjder, bandet som kan frälsa världen, ge fred på jorden och skänka hopp och tro till de rockhungriga massorna.
Det K A N vara så att The Pottebo Dynamite Band återigen är på väg att stränga upp sin sjuhövdade hydra av odödligt rocksväng.
I alla fall skapar de uppgifterna i dagsläget närmast hysteri på världens största nyhetsbyråer.
Källan till uppståndelsen är höstens aktivitet på den del av Facebook som reserverats för allting Pottebo, en hårt övervakad och strängt hemlig del av webbsajten.
Datautrymmet hålls sedan en tid tillbaka tillgängligt blott bara för de fem musikerna i PDB – en särskild tjänst från Facebook-grundaren och Pottebo-fantasten Mark Zuckerberg.
På den stenhårt övervakade servern, härbärgerad i en av NSA:s blyinfattade säkerhetshallar djupt inne i Mount McKinley i Nordamerika, tändes det digitala flöde som bara kan betyda en enda sak.
Det material som sluppit förbi de avancerade säkerhetsalgoritmer som skapats enbart för Pottebo-kontot har visat sig vara en bild.
Det gryniga fotot är av allt att döma taget i någon form av produktionsfas i Pottebo-lägret. Det visar en leende Ulf  ”Wöffe” Andersson omgiven av idel ädel Pottebo-adel, i form av Christer ”Fu” Höglund och Niklas ”Nikke Sixx” Andersson.
Helt klart mullrar någonting i det unika universum av demoniskt rock-dunder som bara kan odlas i den asfaltsmylla som stampats längs Rygatan.
Världen håller nu andan och riktar sina blickar mot det lilla område i östra Mölndal som gått till historien som Ryyyyyyt, den magiska rockmaskinens allra mest heliga födelseplats.
Nu återstår bara tre frågor;
Hur?
Var?
Och när??
Sprid Pottebo Dynamite över världen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *