Trumsolo gör comeback i Pottebo-land

BildDe senaste uppgifterna från Camp Pottebo inför spelningen den 14:e september handlar nu allt mera om trummor.

Det sägs att bandet planerar att återinföra det gamla 70-talsfenomenet trumsolot. Tecknen är många, och märks nu allt mer, framför allt på den internationella finansmarknaden.

– Vi ser en märklig kursuppgång på aktier inom framför allt hydraulik- och pyroteknikföretag. Det tolkas allmänt som att Pottebo planerar att köra ett trumsolo den 14:e. Nån annan förklaring finns inte, säger Billy Powell, börsanalytiker vid Van Zandt Investments Holdings Inc. i Texas.

Och som med allting Pottebo håller världen andan.

Bandet är inte kända för att bjuda på halvmesyrer och med Thomas ”Malte” Johansson bakom trummorna väntas bandet skriva historia. Igen.

– Kiss-trummisen Peter Criss hade världens högsta trumpodium på sin tid. Mötley Crües Tommy Lee spelade trumsolo både upp och ner och i en berg och dalbana. Men jag lovar, deras minne kommer att pulveriseras, säger en anonym Pottebokälla med kopplingar till bandet.

På internet är spekulationerna många om hur Pottebos trumsolo en gång för alla ska skriva om historien.

”Jag tror att trumsolot avslutas från ett 180 meter högt trumpodium, med en kamera i bastrumman som länkar ut flygbilder av Ryet och Rygatan i realtid”, spekulerar ett Pottebofans i ett av de miljoner nätforum som tillägnats boogiemaskinen från östra Mölndal.

Med tanke på att spelningen den 14:e hålls bara ett stenkast från Ryet tror också andra att Rygatan blir ett bärande tema för trumsolot.

”Personligen är jag övertygad om att trumsolot avslutas med ett gigantiskt fyrverkeri där en hydraulisk jättekonstruktion lyfter upp hela Rygatan. Hela. Och utanför gamla Dahlbjörks Livs sitter ”Malte” bakom trummorna. Allt länkat via satellit över internet, såklart”, funderar en annan beundrare.

Några ytterligare kommentarer kring planeringen av trumsolot har inte gått att få från den alltid lika tajta organisationen kring Pottebo Dynamite Band.

Klart är dock följande;

Den 14:e september ställer sig Pottebo Dynamite Band, ”the ever lasting ultimate boogie machine from östra Mölndal” på scenen igen.

Platsen: Lastbryggan på Papyrus gamla pappersbruk.

Hela världen väntar.

Sprid Pottebo Dynamite över världen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *