Honungsexplosion efter biodlarbilder

BildBiodlingen i Sverige exploderade i somras när 10 000-tals privatpersoner plötsligt köpte kupor, slungor och annan biodlarparafernalia.

Förklaringen till den oväntade ökningen av den förut så krisande fritidssysselsättningen kan vara ett antal Facebook-bilder publicerade tidigare i sommar.

Enligt vissa källor ska det handla om fotografier av den annars så medieskygge Pottebo-legendaren Ulf ”Wöffe” Andersson, iförd full biodlarmundering och flankerad av ett stort antal honungsburkar..

– Någon annan rimlig förklaring kan inte finnas på detta. Odlar ”Wöffe” bin då vill hela världen odla bin, förklarar internationella biodlarfederationens ordförande Leon Wolfgang von Wieselschnitzel i ett uttalande som översatts till svenska särskilt för denna publicering.

Andra, betydligt mindre sansade betraktare, menar att Ulf ”Wöffe” Anderssons plötsliga biodlarvurm har musikaliska förtecken.

Bandet tänker repetera in en slutgiltig och definitiv version av den gamla bluesklassikern ”I’m a King Bee, Baby”.

– Och nånstans därinne i kupan finns ett King Bee som Wöffe letar efter, för att få den rätta känslan, gissar en expert på det lokala musiklivet i östra Mölndal och Ryyyyyt.

”I’m a King Bee, Baby”, spelades ursprungligen in 1957 av bluesartisten Slim Harpo. Efter det har bland andra Rolling Stones, Grateful Dead och Led Zeppelin gjort egna tolkningar av sången.

Det antas allmänt att Pottebos version kommer att överträffa dem alla.

Sprid Pottebo Dynamite över världen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *