FLASH: Pottebo bekräftar repetitioner

20140227-102046.jpg
Camp Pottebos talesman Graf Teufelberg bekräftar nu att det pågår repetitioner där samtliga Pottebo-medlemmar deltar och att dessa repetitioner pågått en “längre tid”.
– Exakt var dessa sker kan jag av förklarliga skäl inte gå närmare in på, men detta händer naturligtvis inte av en slump. Bandet kan vara på väg att ännu en gång sätta ner boogie-foten i den mäktiga mylla där rock´n´rollen en gång föddes, vi vet alla att jag talar om östra Mölndal, och kan jag få ett halleluja, mässade den för tillfället ovanligt inspirerade Graf Teufelberg.
Han tog också tillfället i akt att berätta att det finns en sanning i uppgifterna om att bandets legendariska frontfigur Ulf ”Wöffe” Andersson tillfälligt återvänt från sin frivilliga exil i stilla biodlande. Bakgrunden lär vara att Pottebo nu tar det sista klivet in i The Rock´n´Roll Hall of Fame of Massive Megastardom, när The Gibson Guitar Company lanserar en signaturemodell Oestra Moelndal Pottebo Style.
”Wöffe” sägs ha arbetat mycket nära det arbetslag av amerikanska gitarrtekniker som under ett drygt halvår försökt fånga det unika och säregna Pottebo-soundet, bland annat genom digitala återskapanden av bandets mest legendariska gitarrljud. Resultatet lär vara häpnadsväckande, säger en person ur den mycket lilla skara som haft möjlighet att närvara vid repetitionerna.
Exakt vad som kommer att hända kring den nyvaknande Pottebomaskinen vet vi ännu inte.
Men vi vet att när det händer, då skrivs historia. Igen.

Sprid Pottebo Dynamite över världen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *