FLASH: Ingen, absolut ingen Pottebospelning på gång!

Pottebo rockarCamp Pottebo, presskommunikationscentret för det infamösa och legendariska Ryet-bandet, släppte sent igår följande pressmeddelande:

”Pottebo Dynamite Band planerar ingen spelning under den kommande tvåveckorsperioden. Ingen lokal eller arena finns bokad och det pågår heller inte någon som helst biljettförsäljning till något sådant evenemang.

Pottebo Dynamite Band kommer i synnerhet inte att spela lördagen den 8 mars och det kommer absolut inte att ske på Folkets Hus i Mölndal.

Denna kommuniké har släppts översatt till samtliga de större världsspråken och uttalandet har synkroniserats i alla större sociala medier. Syftet med detta pressmeddelande är att slå fast att alla, säger alla, uppgifter om en kommande och nära förestående Pottebo Dynamite Band-spelning inte är med sanningen överensstämmande.”

Pressmeddelandet lästes upp av Pottebos presskommunikatör Graf Teufelberg inför rullande teve-kameror vid en välbesökt presskonferens i östra Mölndal, en del av världen för alltid förknippad med den legendariska boogiemaskinen från Ryet.

Graf Teufelberg avböjde dock alla kommentarer kring ryktesspridningen runt en kommande konsert med att kort konstatera ”there will be NO Q&A after this statement” innan han snabbt avlägsnade sig från den församlade världspressen.

Sprid Pottebo Dynamite över världen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *