Camp Pottebo bekräftar byggrykten

BildJa, det är den legendariske Pottebogitarristen Niklas ”Nikke Sixx” Andersson som synts iförd blåställ och byggkläder på ett villabygge i en kranskommun till Göteborg.

De uppgifterna bekräftas nu officiellt av Camp Pottebos Media Relations Manager, Graf Teufelberg, i ett nyligen publicerat pressmeddelande.

– Visst är det Nikke Sixx Andersson som bygger. Däremot kan vi av kontraktsskäl inte avslöja någonting om var huset byggs och det är den enda kommentar vi kommer att ge i detta läget, förklarar han.

Anledningen till mediaembargot kring byggnationen antas allmänt vara restriktioner från en aktuella kommunen, som fruktar en invasion av både fans och internationella musikmedier om det blir känt var den spektakulära gitarrkonstnären tänker etablera familjen.

Samtidigt är Nikke Sixx Anderssons nya adress en fjäder i hatten för den lilla kranskommunen, där musiklivet nu väntas göra ett massivt språng som en direkt följd av Ryyyyt-legendens inflyttning.

Pressmeddelandet kring Nikke Sixx Anderssons husbygge är för övrigt ett av de första som släpps från Camp Pottebo efter den massiva succéspelningen på Bruket Rockar i östra Mölndal nyligen.

Sprid Pottebo Dynamite över världen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *