Achtung, Baby, It´s On. Again.

Kamrater, världsmedborgare och musikvänner, glöm Donald Trump, mördarbin och Hanif Bali, slå bort tankar på klimatångest, militant veganism och hotet från supervulkanen i Yellowstone Park, för era själar ska tröstas, era ögon ska fyllas av skönhet och era öron ska återigen smekas av rock´n´rollens mest glimrande juvel, musikvärldens allra högst aktade skatt, Ryyyyyyts egen Koh I Noor, den starkast lysande stjärnan på den evigt gungande himlen av rockhistoria som nu tänds på nytt, när Pottebo Dynamite Band, Östra Mölndals, Sveriges, och världens mest blytunga sväng nu återigen stiger ner till jorden.

Mina damer och herrar, platsen är Lilla Götafors-scenen och dagen är den 20 April och bara det maffigaste fetaste strecket i almanackan räcker för att nog understryka den mäktiga resonansen i tyngden av denna spelning.

Bandet som förändrade världshistoriens gång ställer som alltid upp med den idel ädla Mölndals-adel som under snart fyra decennier borgat för den kanske mest ultimata tonträffen i modern tid. Med hemadresser i Ryet, Gunnebodal och Svanegatan och med en spelning som går av stapeln från en scen i alltid lika dramatiska Götaforsliden, kan mycket, mycket lite gå fel.

Tänk Bruce Springsteen i New Jersey, se framför dig U2 på hemmaplan i Dublin, eller varför inte Guns and Roses på The Troubador i Los Angeles. Ändå är du bara i närheten av det som kommer att DRABBA Lilla Götafors som ”a two ton Heavy Thing”, rakt i ansiktet, classic Pottebo-style. Fredagen den 20 april, kl. 19.00.

Nu vet du.

Sprid Pottebo Dynamite över världen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *